Loading...
Ture 2017-08-02T09:38:51+00:00

Obilasci

Organizujemo razne turističke obilaske vinarija, sve po volji i želji zaintresovanih putnika,
imamo posebne programe napravljene za poslovne ljude, firme, korporacije, ali i za sve porodične ljude koji žele da jedan deo dana provedu u obilascima vinarija…

Tu je takođe i HEDONISTIČKI OBILAZAK koji je privatno hedonističko druženje uz usklađenu hranu, cigare vrhunskog kvaliteta i naravno, vino koje se služi u ambijenstu vinskog podruma….
Obilasci su aktuelni svakog vikenda i u cenu je uračunat prevoz, degustacija vina i ručak

Ponuda za obilazak jedne vinarije

Svakog vikenda organizujemo izlete u sledeće vinarije:

 • Vinarija Brindza – Bačka Topola
 • Vinarija Čuvardić – Kelebija
 • Vinarija Zvonko Bogdan – Palić

Organizovan prevoz u saradnji sa Subotica Trans kompanijom, skupljanje ispred hotela Galleria i polazak je oko 14h, po dolasku u vinariju se degustira nekoliko vrsta vina – belo, rose, crveno uz domaće kanapee koji savršeno pašu uz vina koja degustiramo. Zatim putnici imaju slobodno vreme da razgledaju vinske podrume. I kako bismo zaokružili izlet, sledi tradicionalan ručak u prijatnom ambijentu restorana domaće kuhinje.
Povratak u Suboticu je oko 18h, takođe Subotica Trans autobusom.

Cena obilaska jedne vinarije je 2000 RSD
U cenu su uključeni prevoz, degustacije vina i ručak.
Cena NE OBUHVATA individualne troškove

Ponuda za obilazak dve vinarije

Putnici biraju dve vinarije od ponudenih vinarija sa spiska:

 • Vinarija Brindza – Bačka Topola
 • Vinarija Čuvardić – Kelebija
 • Vinarija Zvonko Bogdan – Palić

Organizovan prevoz Subotica Trans autobusom, skupljanje i polazak je oko 10:30h, nakon 6ega se kre6e ka prvoj vinariji i po dolasku u vinariju se degustira nekoliko vrsta vina – belo, rose, crveno. Posle toga kre6emo ka drugoj vinariji gde takode imamo degustaciju vina kao i slobodno vreme za razgledanje vinskih podruma. Nakon toga sledi tradicionalan rudak u prijatnom ambijentu restorana domace kuhinje ili u restoranu na obali Pali6kog jezera, ukoliko obilazimo vinariju Zvonko Bogdan. 
Povratak u Suboticu je izmedu 17 i 18h, takode Subotica Trans autobusom koji je u mogu6nosti da sve putnike odveze na destinaciju odakle smo ih i pokupili (do hotela, vile, centra grada ili bilo kog drugog mesta okupljanja…) 

Gena obilaska dve vinarije je 3099 RSD
U cenu su ukljudeni prevoz, degustacije vina i rudak.
Cena NE OBUHVATA individualne tro5kove (npr.kupovinu boce vina u vinariji.)

Ponuda za obilazak jedne vinarije

 • Vinarija Brindza – Bačka Topola

Organizovan prevoz Subotica Trans autobusom, skupljanje i polazak je oko 14h.
U vinariji nas dočekuje stručan vodič i prezentuje sve zanimljive i korisne informacije o vinima i vinariji, a kao piće dobrodošlice se pije domaća rakija Komovica. Posle toga sledi degustacija tri vrste vina (belo, rose i crveno) i uživanje u domaćim kanapeima (hleb sa mašću od mangulice sa domaćom crvenom paprikom i lilavim lukom), koji savršeno pašu uz vina koja degustiramo. Zatim putnici imaju slobodno vreme da razgledaju vinske podrume. I kako bismo zaokružili izlet, sledi tradicionalan ručak u prijatnom ambijentu restorana domaće kuhinje.
Povratak u Suboticu je planiran oko 18h, takođe Subotica Trans autobusom koji je u mogućnosti da sve putnike odveze na destinaciju odakle smo ih i pokupili(do hotela, vile, centra grada ili bilo kog drugog mesta okupljanja…)

Cena obilaska vinarije Brindza je 2000 RSD

 • U cenu su uključeni:
 • prevoz
 • degustacije vina sa kanapeima
 • ručak.

Cena NE OBUHVATA individualne troškove putnika.

Kontaktirajte nas i zakažite nezaboravan obilazak koji ćete pamtiti ceo život