Loading...
Vinarije 2017-10-15T20:32:14+00:00

Vinarija Čuvardić

Sa leve strane Kelebiskog puta, kada se krene iz pravca Subotice prema državnoj granici sa Evropskom unijom stoji salaš Čuvardić, poznati vinski salaš. Vinski salaš je stari očuvani vojvođanski salaš napravljen 1932.godine, koji pod uticajem globalizacije svojim posetiocima nudi mir uz autentičnu vojvođansku kuhinju, vino iz sopstvene proizvodnje, a za one koji hoće da osete sam duh salaša, odmor u senci stogodišnjeg vinograda. Salaš je vlasništvo Tunde i Petra Čuvardića, agronoma po struci koji je rešio da se okrene vinu, vinogradarstvu i očuvanju samoga salaša koji ima prošlost i porodičnu istoriju. Svojim rustičnim izgledom,domaćom kuhinjom i kvalitetnim vinom izvrstan je za trenutke predaha od gradske gužve ili kakvog dužeg putovanja. U sklopu salaša nalazi se i stogodišnji vinograd od čijeg grožđa se prave kvalitetna bela i crvena vina koja svojim ukusom osvajaju razne nagrade i simpatije posetilaca.

Vinarija Brindza

Vinarija Brindza, iako relativno mlada vinarija, za kratko vreme je stekla svoje stalne goste, što je nama, kao vinarima i ugostiteljima, posebno drago. Sve veće interesovanje posetilaca za našim vinima je dovoljan znak da smo na pravom putu da napravimo još jednu lepu priču o tome. Nadamo se da ćete i Vi biti deo nje.

Vinarija se nalazi pored Bačke Topole na porodičnom imanju, sa restoranom, sobama i drugim pratećim sadržajima. U neposrednoj blizini se nalazi lovački dom i Restoran „Capriolo“ koji može da ugosti 150 osoba.

Vinogradi se nalaze 15km udaljeno od podruma, na Telečkoj visoravni, između naselja Krivaja i Gornja Rogatica